Η σειρά Συναυλιών MUΣΑ για δεύτερη χρονιά στην Αρχαία Κόρινθο!Η σειρά Συναυλιών MUΣΑ έχει ως στόχο να φέρει στο κοινό νέους ανερχόμενους μουσικούς, σχήματα αλλά και μεγάλους καλλιτέχνες της χώρας μας και του εξωτερικού.... Στοχεύει να εξοικειώσει τον θεατή με την ενόργανη μουσική, σε όποια μορφή της, αλλά και με το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι όμως που δεν σκοπεύει απλώς να τον διασκεδάσει, αλλά, να του αποκαλύψει τη φύση της μουσικής του.


Δεν φιλοδοξεί να γίνει ένα “περιστατικό” το φετινό καλοκαίρι, αλλά ένας θεσμός με μεγάλο ακουστικό ενδιαφέρον…

Δεν τιτλοφορεί ένα είδος… Φεστιβάλ Κλασικής, Τζαζ μουσικής ή Τραγουδιού.

Δεν έχει σκοπό να διαχωρίσει τα μουσικά είδη, αντιθέτως, να τα ενώσει σε μια σειρά συναυλιών που θα μας χαρίζει τον πιο “Μουσικό Αυγούστο”.

H Σειρά Συναυλιών ΜUΣΑ, παρά τις δυσκολίες της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου, επιστρέφει για Δεύτερη Χρονιά με δύο παραστάσεις, στις 27 Αυγούστου και 02 Σεπτεμβρίου.

Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για επίσκεψη στην Κόρινθο και στον μαγευτικό Αρχαιολογικό Χώρο Αρχαίας Κορίνθου οπου και πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις. Τηρώντας όλα τα πρωτόκολα ασφαλείας που προβλέπονται.

Ο Δήμος Κορινθίων, το Κε.π.α.π Δήμου Κορινθίων, αλλά και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και κάνουν το Φεστιβάλ αυτό πραγματικότητα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Encardia 1, Opus Femina, L’ Anima String Quartet, Χρήστος Ζερμπίνος, Kωνσταντίνος Δεστούνης και Δημήτρης Σουκαράς, είναι τα ονόματα που θα πλαισιώσουν το φετινό φεστιβάλ.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Δημήτρης Σουκαράς
Οργάνωση: ΚΕΠΑΠ

ΠΡΟΣΟΧΗ
– Η είσοδος είναι Ελεύθερη αλλά η προκράτηση θέσης είναι υποχρεωτική.
– Λόγω του COVID-19 προβλέπεται περιορισμένος Αριθμός Θέσεων.
– Σύντομα Πληροφορίες για το τηλέφωνο κρατήσεων.

Πηγή:klife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »