Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί τον Χρίστο Δήμα
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων ευχαριστεί τον Χρίστο Δήμα...
Ευχαριστήριο προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης Χρίστο Δήμα, έστειλε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, Νίκος Θεοδοσάκης για τη συμβολή του στην τουριστική προβολή της περιοχής.

 Μεταξύ άλλων στην ευχαριστήρια επιστολή αναφέρεται: «… σας εκφράζω τις ευχαριστίες του Συλλόγου μας για τη συμβολή σας στην τουριστική προβολή της πόλης μας και της τοπικής αγοράς…». Μεταξύ άλλων ο υφυπουργός πρόσφατα κοινοποίησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο βίντεο του Συλλόγου που αφορούσαν την προβολή της περιοχής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χρίστος Δήμας πρόσφατα ανέλαβε μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για την τουριστική προβολή της Κορινθίας γενικότερα. Ζήτησε μέσω του διαδικτύου από τους φίλους του να του στείλουν φωτογραφίες που να προβάλλουν τις ομορφιές της Κορινθίας μας. 

Με τις φωτογραφίες αυτές έφτιαξε ένα όμορφο βιντεάκι που καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί την Κορινθία και το οποίο έχει ήδη προβληθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς του ΣΚΑΙ και της ΕΡΤ ενώ έχει σαρώσει σε προβολές στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και όλα αυτά με μηδενικό κόστος.

Πηγή:korinthostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »