Ψευτογιατρός: Στο Κιάτο τα υποψήφια θύματά του τον συναντούσαν σε καφετέρια (video)
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ψευτογιατρού, καθώς κάθε ώρα που περνά ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες θυμάτων του έρχονται στο φως και καταγγέλλονται στις αστυνομικές αρχές....

«Βροχή» τα τηλέφωνα για τον ψευτογιατρό: 35 νέες καταγγελίες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Κατερίνας Ρίστα, το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η έρευνα της ασφάλειας με τις συμπληρωματικές καταθέσεις των νέων θυμάτων του γιατρού «μαϊμού».

Πρώτη έχει κληθεί η μητέρα από την Παιανία το παιδί της οποίας έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα μαντζούνια του ψευτογιατρού. Στη συνέχεια η οκταμελής ομάδα της υποδιεύθυνσης περιουσιακών δικαιωμάτων που έβγαλε την υπόθεση θα ξεκινήσει πόρτα πόρτα να προσεγγίζει και τα υπόλοιπα θύματα. Η αρχή θα γίνει από την Παιανία, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν και στην επαρχία.

Τα νέα θύματα μέχρι τώρα είναι περισσότερα από 60, ενώ κάποια από αυτά έχουν καταγγείλει ότι ο ψευτογιατρός τους πήρε 40.000 ευρώ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, την Τετάρτη στην ασφάλεια θα προβεί η συγγενής του άνδρα από τον Βόλο που δεν αποκλείεται να είναι το τέταρτο θύμα του ψευτογιατρού. Η γυναίκα έχει ισχυριστεί ότι ο άνθρωπός της έκανε τη θεραπεία του Κοντού, ενώ παράλληλα συνέχιζε και τη χημειοθεραπεία.


Επίσης, η ασφάλεια βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετατρέψει το πλημμέλημα της απατής των δυο συγκατηγορουμένων γιατρών του Κοντού σε κακούργημα, ενώ έχουν ήδη βρεθεί στους λογαριασμούς τους χρήματα. Τέλος η οικογένεια του 16χρονου από τις Σέρρες και της 14χρονςη από την Κω βρίσκονται στην Αθήνα και ευχαρίστησαν κατ΄ιδίαν τους αστυνομικούς που έδεσαν την υπόθεση.


Εξέτασε μέσα σε καφετέριες νοσοκομείων


Σε φωτογραφικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο Κοντός να εξετάζει ασθενή σε καφετέρια γνωστού μαιευτηρίου.

Από το 2014 ο Νίκος Κοντός προτιμούσε τις δημόσιες συναθροίσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο Κιάτο τα υποψήφια θύματά του τον συναντούσαν σε καφετέρια.

Πατήστε στο παρακάτω link για να δείτε το βίντεο 
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »