Αληθεύει ότι “είναι πολλά τα λεφτά” Αλέξη; Έτσι λέει ο Νίκος Παππάς! – Σας συκοφαντεί ή τραβάει την κουρτίνα;του Θοδωρή Καλούδη....

Ο Νίκος Παππάς το λέει “φόρα παρτίδα”: “Ξέρω, καταλαβαίνω, το οσμίζομαι. Μαθαίνω. Κάποιοι βγάζουνε λεφτά.Λεφτά! Πολλά λεφτά”. Και εξηγεί: με τη δική του αντζέντα (εννοεί τον Παπαγγελόπουλο) κάμπτει την αντζέντα του μαγαζιού (του ΣΥΡΙΖΑ).

Δεν χρειάζονται περισσότερα. Όλοι καταλαβαίνουμε. Ο κ. Παππάς είναι στενοχωρημένος γιατί ο κ. Παπαγγελόπουλος, όντας ιδιοτελής (όπως αφήνει να εννοηθεί) χαλάει την (οικονομική ή πολιτική ή και τα δύο) σούπα του μαγαζιού (δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ).

Και στο σημείο αυτό Κύριε Τσίπρα δύο τινά συμβαίνουν:
  • Είτε ο φίλος σας και στενός συνεργάτης σας κ. Παππάς είναι συκοφάντης, οπότε ασφαλώς θα πράξετε τα δέοντα, γιατί χαλάει τη “μόστρα” του κόμματός σας που, εκτός των άλλων, κουβαλάει στις πλάτες του και το “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς.
  • Είτε ο άνθρωπος λέει μεγάλες αλήθειες για πάρτι με “πολλά λεφτά”. Και τότε πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα τι εννοεί ο κ. Παππάς. Ποιός τα πήρε, από που τα πήρε και γιατί τα πήρε. Γιατί διαφορετικά σας παίρνει όλους η μπάλα και αυτό είναι πραγματικά άδικο – γιατί πέρα από τους “αντζετάκηδες” υπάρχουν και έντιμα στελέχη στο ΣΥΡΙΖΑ, με αγώνες για το κόμμα σας και θυσίες για την Αριστερά.

Και κάτι άλλο Κύριε Τσίπρα: Εσείς, προσωπικά, έχετε ακούσει κάτι από όσα ισχυρίζεται ο συνεργάτης σας; (Επειδή, όπως, λέει, “σε αυτό το επίπεδο… καμμιά αντίρρηση. Βοηθάς το μαγαζί , κάνεις και outsourcing” – κάτι θα εννοεί… και για το “μαγαζί” και για τα “παραμάγαζα”)

Το πράγμα δεν σηκώνει ούτε υπεκφυγές ούτε μισόλογα. Γιατί οι μάσκες έπεσαν.

Πηγή: Economico.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »