Η μητέρας της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα ευχαριστεί τον πρωθυπουργό - "Έδειξαν ανθρωπιά"Στο επίκεντρο της δημοσιότητας μαζί με την 9χρονη κόρη της η οποία λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε έναν φούρνο, βρέθηκε η 46χρονη άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος Μαρία από τη Ρόδο....


Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, χάρη στην έκταση που πήρε το θέμα με τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και στη συμβολή του ίδιου του πρωθυπουργού, η λύση βρέθηκε και η μητέρα θα εργαστεί για να παρέχει στην κόρη της ό,τι χρειαστεί.


"Τελείωσα την ανεργία μου, πήρα την δίμηνη παράταση, να είναι καλά ο κ. Μητσοτάκης, φρόντισε γι' αυτό. Το παιδί είναι μια χαρά. Όχι απλά είναι καλά, η βοήθεια του κόσμου απεριόριστη. Ένιωσα ότι μπορεί οι Έλληνες μεταξύ μας να τρωγόμαστε, αλλά σε μία τέτοια κατάσταση, γίναμε ενωμένοι, γίναμε μία γροθιά. Και δεν την περίμενα τόση αγάπη από τον κόσμο. Δεν την περίμενα" ανέφερε στον ΣΚΑΪ.


Η λύση στο πρόβλημα της ανεργίας της μητέρας βρέθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Ο ΓΓ κοινωνικής αλληλεγγύης επικοινώνησε μαζί της, ενώ της βρήκαν εργασία σε ιδιωτική επιχείρηση.

"Οφείλω βέβαια και να συγχαρώ και την κοινότητα της Ρόδου που έσπευσε να βοηθήσει, από την άλλη βέβαια να πω και τα συγχαρητήρια στην εταιρεία με την οποία ήρθαμε σε επαφή η οποία πρόσφερε δουλειά σε αυτή τη γυναίκα και μάλιστα με τηλεργασία ώστε να μπορεί να είναι και με τα δυο της παιδιά στο σπίτι", είπε ο ΓΓ κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η μητέρα της 9χρονης προσέθεσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σταμάτη. Μιλάω καθημερινά, με νοιάζεται, με παίρνει, με ρωτάει κάθε μέρα, πώς είσαι Μαρία; Πώς είναι τα παιδιά; Πώς είσαι εσύ; Να μην στεναχωριέσαι. Είναι άνθρωπος. Η κυβέρνηση έδειξε την ανθρωπιά της. Έχω απεριόριστη αγάπη από την κυβέρνηση μας".

Πηγή:thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »