Κόρινθος: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 22χρονης Αλεξάνδρας (video)
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία της 22χρονης Αλεξάνδρας, η οποία πέθανε έπειτα από επέμβαση ρουτίνας....
Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συμφοιτητές της είπαν το δικό τους αντίο στην άτυχη κοπέλα και ζητούν να τιμωρηθεί όποιος ευθύνεται για τον άδικο χαμό της. Επίσης, νέες αποκαλύψεις έρχονται για την υπόθεση της 22χρονης που έφυγε από τη ζωή στην Κόρινθο, μετά από 23 ημέρες μάχης στην εντατική.

«Αυτό το παιδί ήταν όλη η ζωή μου. Της είχα πάρει τέσσερα άλογα και καβαλούσε το άλογο και την καμάρωναν όλοι. Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη. Η κόρη μου χάθηκε τσάμπα», είπε ο πατέρας της22χρονης. «Αυτός που έκανε αυτό το πράγμα, πρέπει να τιμωρηθεί. Στη μνήμη του παιδιού μου να μην χαθεί άλλο παιδί», σημείωσε ο πατριός της άτυχης κοπέλας.


Η Αλεξάνδρα μπήκε στις 7 Μαΐου για μία γυναικολογική επέμβαση ρουτίνας σε κλινική της Κορίνθου. Επιστρέφοντας στο σπίτι άρχισε να πονάει αφόρητα. Ο γυναικολόγος που της έκανε την επέμβαση είπε ότι πρέπει να πάνε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με την οικογένεια πέρασαν οκτώ ώρες μέχρι να μπει στο ασθενοφόρο η Αλεξάνδρα, ενώ στο “Γεώργιος Γεννηματάς” ο γυναικολόγος αντί να ενημερώσει τους γιατρούς για την κρισιμότητα της κατάστασης άφησε την 22χρονη να περιμένει στα επείγοντα 3,5 ώρες. Η άτυχη κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο με τοξικό σοκ, διασωληνώθηκε και πέθανε 23 ημέρες μετά από πολυοργανική ανεπάρκεια.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »