Υπόθεση Μαντλίν: Βρέθηκε ο άνθρωπος που την άρπαξε πριν από 13 χρόνια;«Σχεδόν αρκετές αποδείξεις» δηλώνει πως έχει η γερμανική αστυνομία ώστε να κατηγορήσει έναν σεσημασμένο 43χρονο παιδόφιλο, ο οποίος έκανε διαρρήξεις σε εξοχικά και βρισκόταν στο θέρετρο όπου έκανες διακοπές η οικογένεια ΜακΚαν τη νύχτα που εξαφανίστηκε πριν 13 χρόνια....

Η γερμανική αστυνομία αναφέρει πως ο βασικός της ύποπτος είναι ένας σεσημασμένος παιδόφιλος ο οποίος είχε καταδικαστεί δύο φορές για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος παιδιών και γυναικών.


Υπενθυμίζεται πως ήταν 3ης Μαΐου 2007 όταν η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.


Παρακολουθούνταν από την ΕΛΑΣ από το 2008
Ο 43χρονος είχε μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και το 2008, ωστόσο στη συνέχεια αποκλείστηκε από τις έρευνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από το 2017 και μετά, όπου οι έρευνες επικεντρώθηκαν πάλι σε αυτόν, ο 43χρονος έκανε διακίνηση ναρκωτικών και διαρρήξεις σε δωμάτια ξενοδοχείου και τουριστικά καταλύματα στην περιφέρεια Αλγκάβρε στην οποία ζούσε από το 1995 έως το 2007.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι γερμανικές αρχές είναι πεπεισμένες ότι ο 43χρονος αυτός που απήγαγε την Μαντλίν με την έρευνα τους να αφορά φόνο, παρ΄όλο που οι βρετανικές αρχές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως περιστατικό απαγωγής και εξαφάνισης.
Η συνομιλία-κλειδί μία ώρα πριν την απαγωγή

Όπως αποκάλυψαν Βρετανοί αστυνομικοί ο 43χρονος είχε μια συνομιλία 30 λεπτών περίπου μια ώρα πριν την απαγωγή της Μαντλίν με ένα άτομο που χρησιμοποιούσε πορτογαλικό αριθμό και θεωρείται «βασικός μάρτυρας» και όχι ύποπτος.

Οι αστυνομικοί έδωσαν, μάλιστα, στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο οχημάτων τα οποία φέρεται να χρησιμοποιούσε ο 43χρονος.

Πρόκειται για ένα VW T3 Westfalia στο οποίο έμενε τη δεκαετία του ’80 και μια Jaguar XJR6 με γερμανικές πινακίδες του 1993 η οποία είχε θεαθεί στην Πράια ντα Λουζ και τις γύρω περιοχές το 2006 και το 2007.Σημειώνεται πως ο παιδόφιλος βρίσκεται ήδη στη φυλακή εκτίοντας ποινή κάθειρξης επτά ετών για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας δύο χρόνια πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »