Με αυτό το περίεργο ζελέ γέμισε η θάλασσα στον Κορινθιακό Κόλπο! Δείτε τις εικόνεςΓεμάτος από ζελέ “Salps” ο Κορινθιακός Κόλπος. Ένα περίεργο είδος ζελέ “Salps” έκανε την εμφάνισή του στις ακτές του Κορινθιακού.... Xθες στην παραλία Λουτρακίου εμφανίστηκε ξανά, με τους λουόμενους να μην ανησυχούν και να κολυμπούν ανάμεσά τους.

Τι είναι; αν είναι επικίνδυνο και από πού προέρχεται.

Μπορείτε να βρείτε μια σαφή, αυγό-όπως οργανισμού ή μάζα οργανισμών στο νερό ή στην παραλία. Αυτά είναι ένα ζελέ που μοιάζει οργανισμός που ονομάζεται salps, τα οποία είναι ένα μέλος της ομάδας των ζώων που ονομάζεται η πελαγικών χιτωνόζωα .

Είναι μια μέδουσα; Όχι Salps είναι γένους Chordata , πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο στενά συνδεδεμένη με τον άνθρωπο από μέδουσες.

Ταυτοποίηση: Salps είναι ελεύθερα-κολύμβηση, πλαγκτονικών οργανισμών που είναι βαρέλι, άτρακτος, ή σχήμα πρίσματος. Έχουν ένα διαφανές εξωτερικό περίβλημα που ονομάζεται μια δοκιμή. Οι Salps βρίσκονται μεμονωμένα ή σε αλυσίδες. Ατομική salps μπορεί να είναι 0,5 έως 5 ίντσες στο μήκος.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί: Salps μπορεί να βρεθεί σε όλους τους ωκεανούς, αλλά είναι πιο κοινή σε τροπικά και υποτροπικά νερά.να βρείτε μια σαφή, αυγό-όπως οργανισμού ή μάζα οργανισμών στο νερό ή στην παραλία. Αυτά είναι ένα ζελέ που μοιάζει οργανισμός που ονομάζεται salps, τα οποία είναι ένα μέλος της ομάδας των ζώων που ονομάζεται η πελαγικών χιτωνόζωα .
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί: Salps μπορεί να βρεθεί σε όλες τις θάλασσες και ωκεανούς, αλλά είναι πιο κοινή σε τροπικά και υποτροπικά νερά.
Salps είναι ελεύθερα-κολύμβηση, πλαγκτονικών οργανισμών που είναι βαρέλι, άτρακτος, ή σχήμα πρίσματος. Έχουν ένα διαφανές εξωτερικό περίβλημα που ονομάζεται μια δοκιμή. Οι Salps βρίσκονται μεμονωμένα ή σε αλυσίδες. Ατομική salps μπορεί να είναι 0,5 έως 5 ίντσες στο μήκος.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί: Salps μπορεί να βρεθεί σε όλες τις θάλασσες, αλλά είναι πιο κοινή σε τροπικά και υποτροπικά νερά.
Πηγή:korinthostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »