Πλημμύρισε η Κόρινθος νερό –Σε ποτάμι έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στη Κολοκοτρώνη και ΝοταράΣε ποτάμι έχει μετατραπεί η Κόρινθος στην γωνία Κολοκοτρώνη και Νοταρά αφού το πρωί έσπασε αγωγός της ΔΕΥΑΚ με αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίσει νερό....Μάλιστα η ζημιά ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το οδόστρωμα χάθηκε και το ύψος του νερού δυσκολεύει την μετακίνηση μοτοσικλετιστών και οδηγών....

Το γεγονός το δημιούργησε το συνεργείο της COSMOTE που ο υπερεργολάβος που έχει αναλαβει τεχνικά έργα της τηλεφωνικής εταιρείας είναι ιδιαίτερα απρόσεκτος,γιατί όπως πληροφορηθήκαμε πρόκειται για την τρίτη φορά που δημιουργεί ανάλογο πρόβλημα, παρότι ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νανόπουλος δήλωσε σήμερα το πρωί στον Νίκο Νικολόπουλο ,ότι είχαν σχεδιάγραμμα με το τι υπάρχει κάτω από το έδαφος προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα προβλήματα που τελικώς δεν αποφεύχθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας , συνεργείο της ΔΕΥΑΚ έσπευσε στο σημείο και αυτή την στιγμή προσπαθούν για την επίλυση του προβλήματος .

H φωτογραφία είναι από το αρχείο.


Πηγή:protinewskorinthias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »