Καιρός: Πολύ ζέστη, άπνοια, σκόνη & τη Δευτέρα - Πότε αλλάζει αισθητά ο καιρός


Πολύ ζέστη, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου 2020....

Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Αναλυτικότερα ο καιρός την Δευτέρα 18 Μαΐου


Αραιές νεφώσεις αναμένονται σε όλη τη χώρα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες συμβάλλοντας στον περιορισμό της ορατότητας.


Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 16 έως 36, στα νότια ηπειρωτικά από 17 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 33, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 35, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 38, στην Κρήτη από 18 έως 38 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα τοπικά έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.
Αλλάζει αισθητά ο καιρός την Πέμπτη

Αισθητή μεταβολή του καιρού περιμένουμε την Πέμπτη, με κάθετη, έως και 10 βαθμούς πτώση θερμοκρασίας, πυκνές νεφώσεις και βροχές και στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Πηγή:politisonline.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »