"Σεισμός" στους σεισμολόγους - Παπαδόπουλος σε Τσελέντη: "Παραιτήσου να σώσεις την αξιοπρέπειά σου"Σεισμός στους σεισμολόγους με αφορμή την υποψηφιότητα του καθηγητή Ακη Τσελέντη για διεθυντής στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.....
Ο συνάδελφός του Γεράσιμος Παπαδόπουλος με ανάρτησή του στο facebook τον καλεί να παραιτηθεί κατηγορώντας τον ότι έχει προσκομίσει ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης, ενώ κατηγορεί ακόμα τον αρμόδιο Υφυπουργό Ερευνας ότι έχει συγκροτήσει μια επιτροπή που θα τον κρίνει με φιλικά του πρόσωπα. Και ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος καταλήγει καλώντας τον Ακη Τσελέντη να παρατηθεί αν θέλει να σώσει την αξιοπρέπειά του.


Τι γράφει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος:


ΣΕΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. Α. ΤΣΕΛΕΝΤΗ!!


Αγαπητέ Συνάδελφε κ. Τσελέντη,
Μετά από 35 χρόνια παράλληλης πορείας δικαιούμαι να σου απευθυνθώ δημόσια. Έθεσες και πάλι υποψηφιότητα για δ/ντής στο Γεωδυναμικό. Επειδή έχεις υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος, προσκόμισες χαρτιά για νεώτερη ηλικία, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία! Η αλλαγή ηλικίας νομικά δε γίνεται δεκτή. Αλλά ούτε με την κοινή λογική στέκει. Γιατί αν ισχύει, μπήκες στο παν/μιο 15-16 χρόνων!!! Συνεπώς, φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση τα μέλη της επιτροπής. Θα μου πεις ότι ο Υφυπουργός Έρευνας κ. Χρίστος Δήμας (Χρίστος Δήμας - Christos Dimas) συγκρότισε, όλως τυχαίως, μια πολύ φιλική επιτροπή. Όλως τυχαίως ο φίλος σου ο κ. Π. Βαρώτσος, που μαζί κάνετε τις προγνώσεις επί 30 χρόνια, όλως τυχαίως ο κ. Κ. Συνολάκης #CostasSynolakis, επιστημονικός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Και άλλοι. Παρ’ ολα αυτά δυσκολεύονται να πάρουν μερίδιο στη μη νομιμότητα. Για να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου, για να κρατήσουν και οι άλλοι τη δική τους, σε προτρέπω να δηλώσεις παραίτηση από υποψήφιος. Είναι το καλύτερο που σου μένει να κάνεις! Τώρα που έχεις λίγο χρόνο ακόμη!!


Πηγή:thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »