Κόρινθος:Μυστήριο με 55χρονη δημόσιο υπάλληλο πιθανόν θετική στον κορωνοϊό (video)Συναγερμός χθες στην Αθήνα για γυναίκα που είχε συμπτώματα και αρνήθηκε να εξεταστεί...

Εμπύρετη για έξι μέρες πήγαινε στη δουλειά της μια 55χρονη δημόσια υπάλληλος η οποία πιθανολογείται να ήταν θετική στον κορωνοϊό καθώς παρουσίαζε όλα τα συμπτώματα ενώ αρνήθηκε να της γίνει το τεστ.

Η γυναίκα εμφανίστηκε χθες στο γιατρό της υπηρεσίας της και ανέφερε οτι είχε πυρετο επί 6 ημέρες και διάρροια. Όταν ο γιατρός της είπε οτι πρέπει να σφραγιστεί το γραφείο της και να εξεταστεί η ίδια φέρεται να αρνήθηκε.

Ο διοικητής του ΚΑΤ είχε επαφές με την δημόσια υπηρεσία, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ και αφού εντόπισε το κινητό της, της έστειλε μήνυμα να πάει στο νοσοκομείο γιατί κινδυνεύει η ζωή της. Η γυναίκα απάντησε πως θα πάει στο νοσοκομείο Κορίνθου και ο διοικητής του ΚΑΤ τηλεφώνησε στον διοικητή της Κορίνθου καλώντας τον να την κρατήσει για να της γίνει το τεστ. Εν τέλει της έγινε το τεστ στην Κόρινθο και την Παρασκευή θα βγουν τα αποτελέσματα.

Τελικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ παρά τις αντιδράσεις της.

Και στο νοσοκομείο επέμενε να φύγει και μάλιστα υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση για να φύγει από το νοσοκομείο. Από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη της. Εντοπίστηκε αργά το απόγευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »