Κορωνοϊός: Viral καταδίωξη σε παραλία στην Ιταλία (video)Στην Ιταλία τα μέτρα που έχουν παρθεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού είναι πολύ αυστηρά, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστος ο κόσμος που κυκλοφορεί πλέον στους δρόμους της γειτονικής χώρας....Αυτό σημαίνει πως όσοι βγαίνουν έξω πρέπει να έχουν και τη σχετική άδεια ώστε να μη θεωρείται άσκοπη η μετακίνησή τους, γεγονός που επισύρει τις σχετικές ποινικές κυρώσεις.


Φαίνεται ωστόσο πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν έχουν διάθεση να συμμορφωθούν, με αποτέλεσμα να παίρνουν μέρος σε κινηματογραφικά σκηνικά.


Ο λόγος για έναν άνδρα που θέλησε να αθληθεί τρέχοντας σε παραλία της Πεσκάρα, με έναν αστυνομικό να του κάνει σήμα για να σταματήσει αλλά τον άνδρα να τον αγνοεί και να επιταχύνει το βήμα του, για να ακολουθήσει μία καταδίωξη που έγινε viral.

Αρχικά, ο άνδρας κατάφερε να αφήσει αρκετά μέτρα πίσω του τον αστυνομικό, όμως το φινάλε δεν ήταν ευχάριστο για τον ίδιο αφού λίγα μέτρα παραπέρα, τον σταμάτησαν άλλοι άνδρες της αστυνομίας που επιτηρούσαν την περιοχή.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »