Αγγελική Νικολούλη: Η ανακοίνωση για την εκπομπή της "Φίλοι μου... Σβήσαμε τα φώτα στο Τούνελ"Μια ανακοίνωση για το μέλλον της εκπομπής της έκανε μέσω Instagram, η Αγγελική Νικολούλη...


Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της, πως η εκπομπή που παρουσιάζει "Φως το τούνελ", έσβησε τα φώτα της νωρίτερα. Δηλαδή απόψε δεν θα έχει επεισόδιο, καθώς έκλεισαν για Πάσχα.
Ωστόσο, η ίδια έσπευσε να καθησυχάσει τους τηλεθεατές αφού όπως ανέφερε η ίδια, η εκπομπή θα επανέλθει δριμύτερη μας τον Μάιο.


"Φίλοι μου... Σβήσαμε νωρίτερα τα φώτα στο Τούνελ λόγω Πάσχα, για να επανέλθουμε δριμύτεροι τον Μάιο. Να περάσουμε γερές και χαλαρές Πασχαλιάτικες ημέρες και να δούμε το φώς της Ανάστασης που λαχταράμε", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε τη δημοσίευση.

Φίλοι μου...Σβήσαμε νωρίτερα τα φώτα στο Τούνελ λόγω Πάσχα, για να επανέλθουμε δριμύτεροι τον Μάιο. Να περάσουμε γερές και χαλαρές Πασχαλιάτικες ημέρες και να δούμε το φώς της Ανάστασης που λαχταράμε..Πηγή:thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »