Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2020: Αυτές τις ώρες θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα τροφίμων Tα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν με ενιαίο ωράριο από ‪την ερχόμενη Κυριακή....Αναλυτικά το ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας.


Εορταστικό ωράριο Πάσχα 2020: Εν μέσω πανδημίας αλλά και ενόψει Πάσχα όλα τα καταστήματα τροφίμων που παραμένουν ανοικτά, σούπερ μάρκετ άλλα και μίνι μάρκετ πρόκειται να λειτουργήσουν με ενιαίο ωράριο. Συγκεκριμένα από την Κυριακή που μας έρχεται τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα λόγω εορταστικού ωραρίου για το επικείμενο Πάσχα.

Από τη Μ. Δευτέρα έως και τη Μ. Παρασκευή τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το Μ. Σάββατο το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.‬Τι προβλέπεται για τις λαϊκές αγορές

Για τα προβλήματα στην αγορά και στη λειτουργία των λαϊκών αγορών, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε, στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο Θέμα, πως εντός της ημέρας θα εκδοθεί υπουργική απόφαση με την οποία θα διευκολυνθούν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών. Απώτερος στόχος είναι η ομαλή διάθεση των προϊόντων των παραγωγών σε περιοχές όπως π.χ. η Αθήνα στην οποία σήμερα η πρόσβαση είναι αδύνατη λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού και κατ´ επέκταση να υπάρξει εξισορρόπηση των τιμών.

Θα δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς που το επιθυμούν να μετακινηθούν άπαξ π.χ. στην Αθήνα και το εμπόρευμα να τους αποστέλλεται από την περιοχή παραγωγής χωρίς αυτοί να μετακινούνται εκτός των τειχών της περιοχής που έχουν δηλώσει ότι θα μένουν.

Πηγή:pagenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »