Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που "φυλάσσουν Θερμοπύλες"
Το μήνυμα στήριξης προς τους στρατιώτες που φυλάσσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο...

H δημοφιλής τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγραψε ένα ποστ στα social media θέλοντας να στηρίξει τους στρατιώτες που φυλάσσουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Εγραψε συγκεκριμένα ανεβάζοντας μια φωτογραφία από έπαρση σημαίας:

"Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που "φυλάσσουν Θερμοπύλες". Απ'ότι διαφαίνεται θα είναι μία "πράξη" διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο... Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά. Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι... Σαν έτοιμοι από καιρό...".Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο ... Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι ... Σαν έτοιμοι από καιρό... Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι. #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeoples
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprot


Πηγή: thetoc.gr
opsalti) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »