Αυστηρή προειδοποίηση Χαρδαλιά: Το κράτος γνωρίζει ποιος περνά από τα διόδια
"Δεν πρόκειται για άσκηση αλλά για πραγματική μάχη", είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας....

Αυστηρή προειδοποίηση προς τους "εκδρομείς" του κορονοϊού, απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού στην χώρα μας.

"Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη", είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: "Κάποιοι συμπολίτες μας δεν το τηρούν και νομίζουν ότι είναι ώρα εκδρομής στο χωριό ή το εξοχικό".


Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως όσοι ταξιδεύουν θα εντοπισθούν καθώς, όπως τόνισε, το κράτος γνωρίζει ποιος περνά από τα διόδια.


"Η πλειοψηφία τηρεί τους κανόνες, αλλά κάποιοι δείχνουν αντικοινωνική συμπεριφορά. Θα τονίσω ότι από εμάς και την συμπεριφορά μας θα εξαρτηθεί αν η κυβέρνηση θα πάρει πιο δραστικά μέτρα", σημείωσε ο κ. Χαρδαλίας..

Όπως ανέφερε από αύριο, Σάββατο, θα επιτρέπεται η μετάβαση στα νησιά μόνο για τους μόνιμους κατοίκους. "Για να βγάλει κάποιος εισιτήριο θα πρέπει να δείχνει την φορολογική του δήλωση", συμπλήρωσε και ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται ο απκαι όπλους των ιδιωτικών σκαφών αναψυχής.

Τέλος, ο κ.Χαρδαλιάς επανέλαβε πως κάθε μέτρο είναι στο τραπέζι αφού η κυβέρνηση θα διαπιστώσει εάν οι πολίτες υπακούνε αυτό το Σαββατοκύριακο και διαφορετικά είναι πιθανό να προχωρήσει σε νέα πιο αυστηρά μέτρα.

"Δεν πρόκειται για άσκηση αλλά για πραγματική μάχη", είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή:thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »