Δραματική έκκληση Τσιόδρα σε ταξιδιώτες: Μην έρθετε σε επαφή με κανένανΔραματική έκκληση έκανε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας σε όσους επέλεξαν χωρίς συναίσθηση της κατάστασης να ταξιδέψουν εκτός των πόλεων προκειμένου να πάνε στα χωριά τους ή στα εξοχικά τους....
Ο κ.Τσιόδρας με εμφατικό ύφος υπογράμμισε πως στα Δωδεκάνησα σε νησί βρέθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε άτομο που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα.“Δεν μπορούν να είναι πλημμυρισμένοι οι δρόμοι” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσιόδρας συπληρώνοντας με νόημα: “Μην έρθετε με κανέναν σε επαφή εκεί που ταξιδεύετε”.

Ο καθηγητής ανέφερε ότι με τις συμπεριφορές αυτές υποβαθμίζεται όλη η προσπάθεια που γίνεται για να σωθούν οι συνάνθρωποι μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

“Πόσες φορές πρέπει να το ξαναπώ” είπε με εξαιρετικά αυστηρό ύφος ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Η ανησυχία που διατυπώθηκε από τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο δεν είναι τυχαία αφού ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται τα βαριά περιστατικά είναι δραματικός. 

Ο Χαρδαλιάς


Ο Αρμόδιος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς από την πλευρά του άφησε να εννοηθεί πως όσοι ταξιδεύουν άρον άρον θα εντοπισθούν καθώς όπως σημείωσε το κράτος γνωρίζει ποιος περνά από τα διόδια.

Ο κ.Χαρδαλιάς επανέλαβε πως κάθε μέτρο είναι στο τραπέζι αφού η κυβέρνηση θα διαπιστώσει εάν οι πολίτες υπακούνε αυτό το Σαββατοκύριακο και διαφορετικά είναι πιθανό να προχωρήσει σε νέα πιο αυστηρά μέτρα.


Πηγή:healthreport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »