Πέντε συνταγές για να φτιάξετε το νοστιμότερο μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου!



Παραμονές της 25ης Μαρτίου και ως είθισται τρώμε μπακαλιάρο... Ένα ψάρι τόσο νόστιμο και θρεπτικό που σίγουρα αξίζει να το εντάξετε στο διατροφολόγιο της οικογένειάς σας. Αρέσει πολύ στα παιδιά αλλά σε εμάς τους μεγάλους γιατί στο μαγείρεμα του αναδεικνύεται όλη η τρυφερή του σάρκα αλλά και η ξεχωριστή του γεύση.


Ο μπακαλιάρος είτε τον αγοράσετε παστό, είτε επιλέξετε τα φιλέτα του ένα είναι σίγουρο θα απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα. Άλλωστε, ο βακαλάος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες ενώ αποτελεί φυσική πηγή φωσφόρου και βιταμίνης Β12.

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 5 διαφορετικές συνταγές για να απολαύσετε αυτό το ξεχωριστό έδεσμα για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου…


Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »