Κώστας Βουτσάς: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Θεοδώρας
Η Θεοδώρα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η οικογένεια του Κώστα Βουτσά, βλέπει με χαρά μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου...


Μετά το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς και ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερά κρίσιμη, η κόρη του ηθοποιού Θεοδώρα έστειλε προς όλους ένα μήνυμα σχετικά με την υγεία του πατέρα της, ευχαριστώντας τους γιατρούς αλλά και όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση και τη θετική ενέργεια.

Η Θεοδώρα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η οικογένεια του Κώστα Βουτσά, βλέπει με χαρά μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.


"Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.


Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει ολους να γελάμε και να βλεπουμε τη ζωή με χαρά.

Ευχαριστούμε παρα πολυ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση.

Εμεις είμαστε κοντα του, οι κορες του, η μαμα μας, η συζυγος του και η οικογένεια του- και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη".

Ευχαριστούμε πολυ!
Με αγάπη απο τον Κώστα και την οικογένεια του.Πηγή:thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »