Τέλος οι «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΣΚΑΪ! Η ανακοίνωση Κανάκη
Οριστικό το «διαζύγιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου μετά και από την ανακοίνωση που... λέει πολλά... και ας μην αναφέρει λεπτομέρειες....

Πριν από λίγο λοιπόν στις σελίδες των πετυχημένων εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» αναρτήθηκε ανακοίνωση που υπογράφει η ομάδα των εκπομπών που δημιούργησε ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του αναφέροντας ότι

«Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.
Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.
Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.
Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του ΣΚΑΙ.
Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

Έτσι λοιπόν ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του αποφάσισαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ δημιουργώντας πρόβλημα στο σταθμό του Φαλήρου που χάνει από το πρόγραμμά του δύο πολύ καλές εκπομπές…!

Πηγή:.newsit.gr/melas-blogposts

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »