Στην τελική φάση οι αποζημιώσεις για τον Ζορμπά στους πληγέντες της Π.Ε ΚορινθίαςΣυνάντηση Εργασίας πραγματοποίησε η βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή...

Στο επίκεντρο των συναντήσεων της βρέθηκε η επίσπευση χορήγησης αποζημιώσεων προς τους πληγέντες της Π.Ε Κορινθίας από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2018.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κυρία Σούκουλη «καταφέραμε έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες με το Γ.Γ Υποδομών κ. Καραγιάννη καταρχήν να υπογραφεί με ΚΥΑ 4389/29.11.19 και να οριοθετήσουμε τις περιοχές που δικαιούνται αποζημιώσεων, λόγω των καταστροφικών συνεπειών από τις πλημμύρες του Ζορμπά έπειτα από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.

Σε αγαστή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας επιτέλους βρισκόμαστε στην τελική φάση αποζημίωσης προς τους πολίτες και τoυς επιχειρηματίες των συγκεκριμένων περιοχών, που αγωνιούν δικαίως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν από τις καταστροφικές συνέπειες του Ζορμπά.

Ευχαριστώ θερμά τον Γ.Γ Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γκιολή για την άψογη συνεργασία μας προς όφελος των πολιτών στην Κορινθίας»

Πηγή:korinthia.net.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »