Εργαστήρι ρομποτικής για τα σχολεία της Κορινθίας στο Επιμελητήριο!Ήρθε η ώρα το Επιμελητήριο Κορινθίας να συνδεθεί με την εκπαίδευση και την νέα γενιά, κάνοντας σημαντικά βήματα στο μέλλον!...

Το 2020 το Επιμελητήριο θα λειτουργήσει «Εργαστήρι Ρομποτικής», εξοπλισμένο άρτια και ελεύθερα διαθέσιμο σε όλα τα σχολεία της Κορινθίας.

Το ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, βραβεύοντας την ομάδα ρομποτικής AEGAGROS του Λυκείου Ξυλοκάστρου.

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου, δημιούργησε ενθουσιασμό, στον χώρο της εκπαίδευσης, αφου για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, υψηλών προδιαγραφών, για να μπορούν οι μαθητές όλων των σχολείων του νομού να εκπαιδευθούν αλλά και να κάνουν πράξη τα όνειρα τους.

Είναι ίσως το μοναδικό επιμελητήριο στην χώρα που μπαίνει τόσο δυναμικά στον χώρο της εκπαίδευσης και μάλιστα παρέχοντας τεχνολογία, εξοπλισμό αλλά και χώρο για να μπορούν μαθητές και καθηγητές να βάλουν την ρομποτική στην ζωή των παιδιών.

Να τονιστεί ότι το επιμελητήριο αλλά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα καλύψουν όλα τα έξοδα συμμετοχής της ομάδας των μαθητών του Ξυλοκάστρρου στο παγκόσμιο διαγωνισμού ρομποτικής.!

Τζένη Σουκαρά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »