Στα “λευκά” το Λουτράκι την ημέρα των Θεοφανείων σύμφωνα με τελευταία πρόγνωσηΣτα “λευκά” το Λουτράκι την ημέρα των Θεοφανείων σύμφωνα με τελευταία πρόγνωση...

Στην… κατάψυξη θα βρεθεί και πάλι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, την ημέρα των Θεοφανείων (6/1), καθώς με τις μέχρι τώρα προγνώσεις το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να σκεπάσει με χιόνια τις περισσότερες ορεινές περιοχές (και της Κορινθίας), ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν χιονοπτώσεις ακόμα και δίπλα στη θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Μετεωρολογικού Σταθμού Περαχώρας, η χιονόπτωση θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής και θα συνεχιστεί καθ’όλη τη διάρκεια της Δευτέρας.

Στο ίδιο post που έχει δημοσιευθεί στο Facebook γίνεται λόγο για 100% χιονόστρωση στα Πίσια και στην Περαχώρα. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι χιονόπτωση θα υπάρξει και στο Λουτράκι, όπου συγκεντρώνονται πιθανότητες χιονόστρωσης.

Τέλος, χιονόπτωση θα σημειωθεί στα παράλια τμήματα από τη μεριά του Σαρωνικού, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση το ενδεχόμενο χιονόστρωσης δεν συγκεντρώνει καλές πιθανότητες.

Πηγή:klife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »