Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Σοφικό! (εικόνες)


Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών μετέβησαν στον προαύλιο χώρο της Ευαγγελίστριας σήμερα βράδυ αψηφώντας το κρύο, περιμένοντας εναγωνίως το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου....

Κάτι που έγινε φέτος για πρώτη φορά, και με την τεράστια απήχηση που είχε το όλο event προβλέπεται να γίνεται στο εξής κάθε χρόνο και καλύτερο!
Μια πραγματικά απόλυτα επιτυχημένη εορταστική βραδιά με την αισιοδοξία το κέφι τη χαρά και τα χαμόγελα των μικρών παιδιών αποτυπωμένα στα πρόσωπα τους να λάμπουν, γιατί αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας άλλωστε γι’αυτα γίνονται όλα!
Φωταγωγήθηκε το έλατο και άστραψε ο ουρανός από τα βεγγαλικά!
Μια πανδαισία χρωμάτων ξεχύθηκαν στο στερέωμα φωτίζοντας τη νύχτα και τις καρδιές των παρευρισκόμενων στο άναμμα των λαμπιονιών του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο χωριό μας, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου της γέννησης του Θεανθρώπου.
Μουσική,κέφι, και μια άψογη φιλοξενία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σολυγείας, Σύλλογο Γυναικών Σολυγείας {Η Λέλα Ιατρίδη} και Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Σοφικού ,πρόσθεσαν παιδιάστικη χαρά στο γεγονός που το απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι με την ψυχή τους.
Ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σοφικού Ρωτίδης Γρηγόριος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και ευχές από καρδιάς λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Σοφικό!
Όταν συνεργαζόμαστε όλοι,το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!
Καλές γιορτές!Το 2020 αναμένεται με διάχυτη αισιοδοξία»….
Με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά
η Φιλαρμονική του Δήμου Κορινθίων με επικεφαλής την καταπληκτική μαέστρο κ.Γλυκερία Μωραιτάκη και η προϊσταμένη πολιτισμού του ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων κ.Τόνια Τζαναβάρα.


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σοφικού ευχαριστεί θερμά το ΚΕ.Π.Α.Π και τον Πρόεδρο Θέμη Κουτσογκίλα, τον Δήμο Κορινθίων και τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο για την στήριξή τους.

Καλές γιορτές σε όλους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »