'Αννα Φόνσου: Κάνω έκκληση να βρούμε τον Γιώργο ΜαρίνοΗ Άννα Φόνσου αναζητά τον Γιώργο Μαρίνο ενώ καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές από τον άνθρωπο που τον φροντίζει....

Σε μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε η Άννα Φόνσου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για το Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος δε δίνει κανένα σημείο ζωής σε ανθρώπους που τον γνωρίζουν. 

«Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά - πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε», είπε κάνοντας μια περιγραφή του χαρακτήρα του Γιώργου Μαρίνου, ο οποίος έμενε για ένα διάστημα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων στο σπίτι του Ηθοποιού που είναι έργο ψυχής της Άννα Φόνσου. «Μια κοπέλα που τον περιποιόταν και την είδα, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, ότι δεν είναι δυστυχισμένος» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός, αλλά δε μπόρεσε να μη δηλώσει την ανησυχία της για τη ζωή του και την κατάσταση της υγείας του.


«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, γιατί τον αγαπάμε, θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται απ’ ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι… Δεν ξέρω γιατί. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου… γιατί αυτοί έχουν το δικαίωμα, δεν ξέρω… Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια», είπε η Άννα Φόνσου εμφανώς ταραγμένη. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό και η Άννα Φόνσου το επαναλαμβάνει ξανά και ξανά με ανησυχία.

Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπος που τον φροντίζει πριν από καιρό έχει καταγγείλει την Άννα Φόνσου, ότι εκμεταλλεύεται το όνομα του Γιώργου Μαρίνου λέγοντας:

"H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο»

Πηγή:.thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »