Καιρός Χριστουγένων - νέα δεδομέναΔύο πρόσωπα εκτιμάται πως θα παρουσιάσει ο καιρός την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Ένα καλό και ένα όχι. Ως την Πέμπτη πάντως θα θυμίζει άνοιξη. ...

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο και να κινηθεί κοντά ακόμα και στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Όμως, από Παρασκευή μέχρι και τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσουν βροχοπτώσεις οι οποίες μάλιστα θα αρχίσουν να γίνονται πιο έντονες με τους μετεωρολόγους να αναμένουν δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας και σημαντκή πτώση της θερμοκρασίας. Μάλιστα, στη Βόρεια Ελλάδα, ακόμη και σε λίγο πιο χαμηλά υψόμετρα πιθανά να σημειωθούν χιονοπτώσεις.
Αναλυτική πρόγνωση: Από τον ήλιο στις βροχές

Πιο συγκεκριμένα, από τις παραμονές των Χριστουγέννων προβλέπεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και χιόνια στα ορεινά. Παρόλα αυτά, ανήμερα των Χριστουγέννων, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν προβλέπεται να βρέξει.


Σημειώνεται πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να υπάρχει σαφής εικόνα.

Πάντως, με τα ως τώρα δεδομένα, αναμένετα ινα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση των φαινομένων με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας μετά τα Χριστούγεννα. Ειδικότερα, προς το τέλος του χρόνου τα χιόνια αναμένεται να φθάσουν και σε πολλές πεδινές περιοχές της κέντρο-ανατολικής χώρας.


Πηγή:thetoc.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »