Θρίλερ με τον Δημήτρη ΚοντομηνάΠρωτοφανές θρίλερ εξελίσσεται εδώ και –τουλάχιστον δυο μήνες– με τον γνωστό επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά.... Ο πρώην ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΑLPHA και επικεφαλής της DEMCO παραμένει απομονωμένος ακόμη και από στενούς συγγενείς, συνεργάτες αλλά και επιστήθιους φίλους σε δωμάτιο του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ». 

Η υπόθεση όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» λαμβάνει άλλες διαστάσεις καθώς υπάρχουν καταγγελίες για στοχευμένη απομόνωση του επιχειρηματία προκειμένου να καταστεί υποχείριο στις διαθέσεις προσώπων που κινούνται βάσει προσωπικών ελατηρίων.


Είναι ενδεικτικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι από τις αρχές Οκτωβρίου τα κινητά τηλεφωνα του Δημήτρη Κοντομηνά αφαιρέθηκαν και τις κλήσεις απαντούν γραμματείς του γραφείου του. Την ίδια στιγμή η πόρτα του κτήματος της Βαρυπόμπης παρέμενε κλειστή για επιφανείς επιχειρηματίες και στενούς φίλους του Κοντομηνά όπως ο Μπίλης Δασκαλάκης, η Μαριάννα Λάτση, η Δήμητρα Φιλίππου, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Το ίδιο, όμως, συνέβη και με την μονάκριβη αδερφή του επιχειρηματία, Κίττυ Αλεξανδράτου, η οποία αναγκάστηκε να επιστρατεύσει αστυνομικούς προκειμένου να επισκεφθεί τον αδερφό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μόνοι που είχαν και έχουν άμεση πρόσβαση στον επιχειρηματία είναι η κόρη του Μαρία, ο συζυγός της Αριστοτέλης Τζιαμπίρης και τρία στελέχη της DEMCO.

 Τα ερωτήματα τα οποία τίθενται από το ρεπορτάζ είναι πολλά καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι -για ανεξήγητο λογο- απομακρύνθηκε η νευρολόγος που τον παρακολουθούσε χρόνια αλλά και ότι υπάρχουν εισηγήσεις γιατρών ότι πρέπει να εξέλθει του νοσοκομείου και να περνάει χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.
Πηγή:ereportaz.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »