Ελληνοτουρκικά σύνορα: Θρίλερ με τζιχαντιστή στη «νεκρή ζώνη» – Συναγερμός στις Αρχές
Ελληνοτουρκικά σύνορα: Είδηση της τελευταίας στιγμή κατά την οποία η Τουρκία αποφάσισε να εκδώσει Αμερικανό τζιχαντιστή στην Ελλάδα, με τον τρομοκράτη να μην γίνεται δεκτός και να βρίσκεται στη "νεκρή ζώνη" των δύο χωρών....
Ελληνοτουρκικά σύνορα: Θρίλερ εκτυλίσσεται αυτή την ώρα στα σύνορα της Ελλάδας με τη Τουρκία, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες newsit.gr που επικαλείται αυτές του τούρκικου Τύπου, επί ελληνικού εδάφους βρέθηκε τζιχαντιστής, ο οποίος εκδόθηκε από τη τουρκική πλευρά, με την χώρα μας να μην τον δέχεται και να τον επιστρέφει πίσω.

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην ελληνοτουρκική μεθόριο σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Τζιχαντιστής που συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης “Πηγή Ειρήνης” βρίσκεται στην “νεκρή ζώνη” ανάμεσα στις δύο χώρες. Ο τζιχαντιστής -πάντα κατά τις ίδιες πηγές- είναι μέλος τους ISIS, πιθανότατα Αμερικανός υπήκοος.

Οι αρχές της Τουρκίας αποφάσισαν σήμερα να εκδώσουν τζιχαντιστές στις χώρες προέλευσής τους, με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τον εν λόγω στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να τον στείλουν σε ελληνικό έδαφος. Όμως οι ελληνικές αρχές στις Καστανιές αρνήθηκαν να τον δεχθούν, με αποτέλεσμα ο τζιχαντιστής να βρίσκεται στη “νεκρή ζώνη”.

Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της, για τον «τζιχαντιστή» στον ΈβροΑνακοίνωση για το περιστατικό με τον Αμερικανό υπήκοο φερόμενο ως τζιχαντιστή στις Καστανιές του Έβρου εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ..

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας, «Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία. Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του».

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, στην συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται επίσης πως το απόγευμα της Δευτέρας «ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα. Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ..
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »