Ο Χρίστος Δήμας κάλεσε τον αμερικανό πρέσβη στην ΚορινθίαΣυνάντηση εργασίας με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt είχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Καινοτομία, Χρίστος Δήμας ....

Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ στους τομείς της Έρευνας, της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, καθώς και η συνεργασία σε ζητήματα που αφορούν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και το οικοσύστημα των startup στην Ελλάδα.

Η συζήτηση, πάντως, δεν περιορίστηκε μόνο στο χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Ανάπτυξης, καθώς έγινε εκτενής συζήτηση για την Κορινθία και τις προοπτικές της. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Αμερικανός πρέσβης συμμετείχε σε ποδηλατικούς αγώνες στην περιοχή της Νεμέας.

Ο κ. Δήμας προσκάλεσε τον Αμερικανό πρέσβη να δοκιμάσει τις ποδηλατικές διαδρομές της ορεινής Κορινθίας σε Φενεό και Λίμνη Δόξα, του χάρισε κρασιά από τον αμπελώνα της Νεμέας, ενώ του απηύθυνε πρόσκληση να παραστεί στην αναβίωση των Νέμεων Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν στις 26-28/6 2020.

Πηγή:korinthia.net.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »