Σάρωσε ο "Γηρυόνης": Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - ΚορίνθουΚλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου ...
Με ιδιαίτερη υπομονή αλλά και πολλή προσοχή θα πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί που κινούνται το πρωί της Δευτέρας επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα έχει διακοπεί, εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων που έχει προκαλέσει στην περιοχή η κακοκαιρία «Γηρυόνης».Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση προς τους πολίτες να μην κατευθύνονται προς την Κόρινθο από τη Νέα Εθνική Οδό, η οποία θα παραμείνει κλειστή για ακόμη τέσσερις ώρες τουλάχιστον, από το σταθμό διοδίων της Ελευσίνας έως τα διόδια Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η διακοπή κρίθηκε αναγκαία, εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών στο οδόστρωμα, στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800-61+000), σύμφωνα με ανακοίνωση από την «Ολυμπία Οδό».
Η ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού»

«Για προληπτικούς λόγους και την ασφάλεια όλων, η Τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό, καθώς κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέτα ως τους Αγίους Θεοδώρους», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της «Ολυμπίας Οδού».

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, συνεργεία της «Ολυμπίας Οδού» και υπεργολάβων επιχειρούν στην περιοχή, ενώ όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Στην ανακοίνωσή της, η «Ολυμπία Οδός» απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αναστείλουν το ταξίδι τους μέχρι νεοτέρας, ενώ όσοι είναι ήδη στον δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις τους μέχρι να περάσει το κύμα της κακοκαιρίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »