Γιάννης Σπανός - Συγκλονίζει ο φίλος που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του στο ΚιάτοΑύριο, Σάββατο 2 Νοεμβρίου, θα γίνει η κηδεία του μεγάλου συνθέτη Γιάννη Σπανού, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κιάτο...
Ο «πατέρας του Νέου Κύματος» έφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών, από εγκεφαλικό που έπαθε στον ύπνο του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso τον Γιάννη Σπανό βρήκε ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο Βασίλης Σουσούνης. Ήταν λίγο πριν τις 12, όταν η μονάκριβη ανιψιά του Σπανού, Σοφία, η οποία βρισκόταν στην Αθήνα, μη μπορώντας να βρει τον θείο της, πήρε τηλέφωνο τον φίλο του προκειμένου να τον εντοπίσει.

«Επικοινώνησε μαζί μου για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά. Κρατούσα κλειδιά που μου είχε δώσει ο ίδιος γιατί τον φρόντιζα εδώ στο Κιάτο που έμενε μόνιμα πλέον. Φώναξα δυο τρεις φορές έξω από το σπίτι του και, όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά που μου είχε δώσει και άνοιξα. Φώναξα Γιάννη Γιάννη και όπως πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα, τον είδα ξαπλωμένο με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα ότι ήταν νεκρός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι» αναφέρει συντετριμμένος ο καλός του φίλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »