Ανατρίχιασε όλη η Κορινθία τη στιγμή που παρέλασε ο Κωνσταντίνος! (video)Ανατρίχιασε όλη η Κορινθία τη στιγμή που παρέλασε ο Κωνσταντίνος!...


Συγκίνηση και θαυμασμός ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στο κέντρο της Κορίνθου το πρωί της Δευτέρας, όταν από τα μεγάφωνα ακούστηκε ότι παρελαύνει μπροστά από την εξέδρα των επισήμων το 3ο Λύκειο Κορίνθου και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος με αναπηρικό αμαξίδιο, συνοδευόμενος από συμμαθητή του.


Η θέληση και η δύναμη του συγκεκριμένου παιδιού για να συμμετάσχει και να τιμήσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι η θέληση, η επιμονή και η αγωνιστικότητα μπορούν να φτάσουν ψηλά κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα με τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει.


“Αντιγράφοντας” τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο λυκειάρχης του 3ου Γενικού Λυκείου Κορίνθου, Αντώνης Σταυρόπουλος, δίπλα στον Κωνσταντίνο (και στο κάθε παιδί με ιδιαιτερότητες) γινόμαστε όλοι καλύτεροι και τον ευχαριστούμε που βρίσκεται ανάμεσα μας και μας… διδάσκει.


Ο ρατσισμός δεν χωράει στην κοινωνία μας και όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα!


Στο 14:00 του video η στιγμή που ο Κωνσταντίνος παρελαύνει μπροστά από την εξέδρα των επισήμων

Πηγή:loutraki365.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »