Θεσσαλονίκη: Η γιαγιά με τα τερλίκια «ξαναχτυπά» - Κατατρόπωσε ληστή (video)Η γιαγιά Σουζάνα έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο, όταν συνελήφθη στη λαϊκή, επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς απόδειξη....


Έσπρωχνε την πόρτα με το μπαστούνι της για να μην πει ο επίδοξος ληστής

Λίγους μήνες μετά, η 90χρονη... ξαναχτυπά, καθώς τα έβαλε με ληστή που επιχείρηση να μπουκάρει στο διαμέρισμά της στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.


Χθες το μεσημέρι, λοιπόν, στις 12 η ώρα, η ηλικιωμένη βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους, όταν ξαφνικά άκουσε θόρυβο στην πόρτα. Σηκώθηκε να πάει να δει τι γίνεται, νομίζοντας πως στην πόρτα βρίσκεται ο νοικοκύρης, και ήρθε αντιμέτωπη με έναν ληστή, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρη κουκούλα. Στο ένα χέρι κρατούσε ένα ψεύτικο πιστόλι και στο άλλο ένα κατσαβίδι, με το οποίο προσπάθησε να παραβιάσει και την είσοδο.

Ο επίδοξος ληστής, χωρίς να βγάλει άχνα, ζητούσε με νοήματα από την 90χρονη να του δώσει τα κοσμήματά της, όμως εκείνη αντιστάθηκε και με το μπαστούνι της έσπρωχνε την πόρτα για να μην τον αφήσει να μπει, ενώ παράλληλα φώναζε για να τη βοηθήσουν οι γείτονες. Τελικά, αυτός που τη βοήθησε ήταν ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης με ένα μπαστούνι προσπαθούσε να απωθήσει τον ληστή.


Τελικά, ο δράστης ενδεχομένως να πανικοβήθηκε στη θέα του ζευγαριού και με τις φωνές τους και έτσι τράπηκε σε φυγή.

Δείτε σχετικό βίντεο του Open:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »