Το Ευχαριστώ του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας ΚορινθίαςΤο Ευχαριστώ του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας...
Το δικό του ευχαριστώ μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook απευθύνει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, σε όσους παρέστησαν στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο κατά τη δοξολογία εορτασμού της μνήμης του Προστάτη Αγίου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου και στη μικρή δεξίωση που ακολούθησε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κορίνθου για την «Ημέρα της Αστυνομίας».


ΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ:


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους παρέστησαν στον Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο κατά τη δοξολογία εορτασμού της μνήμης του Προστάτη Αγίου του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου
και στη μικρή δεξίωση που ακολούθησε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κορίνθου για την «Ημέρα της Αστυνομίας».


Τον Ποιμενάρχη μας Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κκ Διονύσιο που χοροστάτησε της δοξολογίας και μας ευλόγησε, τους βουλευτές του Νόμου Νίκος Ταγαράς Μαριλενα Σουκουλη Βιλιαλη και Giorgos Psuchogios, την Αντιπεριφερειάρχη Athena Korka-Konsta, το Δήμαχο Κορινθίων Νανόπουλο Βασίλη, το Δήμαρχο Νεμέας Φρούσιο Κώστα. Όλους τους εκπροσώπους Περιφερειακών,Τοπικών, Στρατιωτικών, Λιμενικών και Πυροσβεστικών Αρχών.


Τους φίλους μας που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και τέλος όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους μου απόστρατους και στην ενέργεια. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το σύνολο των τοπικών ΜΜΕ που προέβαλαν και κάλυψαν τις εκδηλώσεις.


Αποδεικνύεται ότι η σχέση Αστυνομίας και Κορινθιακής Κοινωνίας έχει βαθιές ρίζες.


Πηγή:korinthosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »