Φίλης: Θέλουμε να μαζέψουμε τον κόσμο της Κορινθίας στο γήπεδο!
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σε αθλητική ιστοσελίδα ο αρχηγός της Κορίνθου ´06, Βασίλης Φίλης....
Ποδοσφαιριστής με τεράστια ποιότητα, αλλά και απαράμιλλο ήθος. Αρχηγός μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ο Βασίλης Φίλης επιστρέφει στη Γ’ Εθνική με την Κόρινθο 2006, θέλοντας να τεστάρει τις αντοχές του, αλλά έχοντας και ως πρωταρχικό στόχο, να δει την ομάδα του, με την εικόνα της, να καταφέρει να φέρει τον κόσμο του νομού στο γήπεδο.


Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Κόρινθος 2006 θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Φίλη στο «apopsi24»: «Κάθε νεοφώτιστη ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία, πρωταρχικό στόχο έχει να διατηρηθεί εκεί. Έτσι και εμείς ξεκινάμε με αυτό τον το στόχο και ότι καλύτερο βγει στην πορεία, θα το κυνηγήσουμε», ήταν τα λόγια του αρχηγού.

Όσον αφορά πως βλέπει τη δική του επιστροφή στην κατηγορία, μετά από αρκετά χρόνια: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τεστάρω τις αντοχές μου και η πίεση που θα έχει η κατηγορία. Ελπίζω να μην απογοητεύσω».

Το πρώτο ματς για τη νέα σεζόν όμως η Κόρινθος 2006 το δίνει για το Κύπελλο Κορινθίας, όπου και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ιδιαίτερα ενισχυμένο Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

«Δύσκολο παιχνίδι, το Χιλιομόδι ανέκαθεν μας δυσκόλευε και φέτος έχει ενισχυθεί με έμπειρα παιδιά, όπως ο Λευτερης Στασινόπουλος, ο Μάκης Μυργιώτης. Μην ξεχνάμε, το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Το κατά πόσο θα παίξει ρόλο η παρουσία του Τάσου Πέρρα στον πάγκο του Ατρομήτου, πρώην προπονητή της Κορίνθου 2006: «Είμαστε καινούρια ομάδα, οπότε δεν πιστεύω ότι παίξει ρόλο ότι ήταν πέρσι σε εμάς. Σίγουρα είναι ένας προπονητής, ο οποίος ξέρει να ετοιμάζει μια ομάδα για μεγάλα παιχνίδια».

Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να βάλει τις βάσεις, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει. Η παρουσία του, σύμφωνα με τον Βασίλη Φίλη: «Σίγουρα βοηθάει η παρουσία του και μόνο. Είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Γενικά όλο το επιτελείο της ομάδας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

Ένα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας, είναι το πρόβλημα στο γκολ. Δε δείχνει πάντως να ανησυχεί ο αρχηγός.

«Δουλεύουμε κάθε μέρα στην επιθετική ανάπτυξη και πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου».

Και μιας και λέμε «αρχηγός», πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του, σε μια ομάδα;

«Όλα είναι θέμα ψυχολογίας στο ποδόσφαιρο. Οι συμπαίκτες μου με κάνουν καλό αρχηγό. Και πίστεψέ με δε χρειάζεται να κάνω πολλά πράγματα με τους συμπαίκτες που έχω. Όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια. Εκεί ο αρχηγός έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αν όλα είναι καλά εκεί, η εικόνα της ομάδας θα είναι καλή και στο γήπεδο».

Τέλος, ίσως το σημαντικότερο θέμα, είναι ο κόσμος. Η Κόρινθος 2006 είναι καινούρια ομάδα και σίγουρα δεν έχει αυτό που λέμε «ποδοσφαιρικό κόσμο» να την ακολουθεί.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει ο έμπειρος μέσος:

«Το δύσκολο κομμάτι και πρωταρχικός στόχος είναι να μπορέσουμε να μαζέψουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό μπορεί να γίνει με καλές εμφανίσεις και σίγουρα με τη διαφήμιση τη ομάδας. Ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να μαζέψουμε τον κόσμο της Κορινθίας στο γήπεδο και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »