Γκεζερλής: Το 2010 με «πέταξε» ο Πνευματικός & με θυμήθηκε το 2019;– «Δεν μου έλειπε η καρέκλα» θα πει ο Αντιδήμαρχος Μελετών και Ανάπτυξης, «χρέος μας είναι να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας!»-...

Αποκαλυπτικός και ευθύς ο Γιάννης Γκεζερλής στην εκπομπή του ΗΛΕΚΤΡΑ , «Περισκόπιο» με τη Τζένη Σουκαρά. Ο Αντιδήμαρχος Μελετών και Ανάπτυξης του δήμου Κορινθίων χωρίς να μασά τα λόγια του μιλά για τους λόγους που συνεργάστηκε ο ίδιος και η παράταξή του με το Βασίλη Νανόπουλο αλλά και για τους λόγους που είπε «όχι» στον Αλέξανδρο Πνευματικό όταν εκείνος τον κάλεσε να συνεννοηθούν πριν από το συμβούλιο που αφορούσε τα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιτροπές.

«Ναι είναι η αλήθεια αυτό που είπε στην εκπομπή σας ότι όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο για να συνεννοηθούμε εγώ του είπα ακούω το Βασίλη! Δεν την κρύβω την αλήθεια! Εδώ δεν συνεννοήθηκα με τον Πνευματικό το 2010 που με πέταξε έξω τώρα θα συνεννοούμασταν; Με είχε δίπλα του 4 χρόνια, ποτέ δεν μου έδωσε μια δυνατότητα να συζητήσουμε, σήμερα τι είχε αλλάξει; Ότι έχασε τις εκλογές και ήθελε να είναι πάλι στο επίκεντρο; » Αναρωτήθηκε ο Γιάννης Γκεζερλής και σκωπτικά έδωσε στην δημοσιότητα διάλογο μεταξύ του ιδίου και του Αλέκου Πνευματικού αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής. «Του είπα την 1η μέρα μετά τις εκλογές εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις, δεν το κατάλαβε! Δεν πειράζει, θα έπρεπε να ξέρει όμως οτι όταν ένας Σοφικίτης δίνει το χέρι του δεν χρειάζονται χαρτιά!»

Αναφορικά με τους λόγους που ώθησαν τον ίδιο και την παράταξή του στην συνεργασία με τον Βασίλη Νανόπουλο και τη «Συμμαχία Πολιτών» ο Γιάννης Γκεζερλής προτάσσει την διάθεση για προσφορά στον τόπο του που ουδέποτε του έδωσε ο Αλέκος Πνευματικός. » Έκανα μια προσπάθεια ούτως ώστε να έχω φωνή σ αυτό το ΔΣ. Στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων την Β’ Κυριακή περισσότερο συμφωνήσαμε με τον κ.Νανόπουλο .Ο κύριος Δήμαρχος μου είπε οτι από τα 10 που λες και μ αρέσουν θέλω να κάνεις τα 2. Εκεί ήταν το ζητούμενο! Σκοπός είναι να φανείς χρήσιμος στον τόπο σου! Εμένα δεν μου έλειπε η καρέκλα! Να έχεις άποψη και να μπορείς να προσφέρεις! Σ αυτά τα πλαίσια της συνεργασίας συζητήθηκε και αποφασίστηκε απ όλη την ομάδα η συνεργασία με τον κ.Νανόπουλο. Τόσο απλά!»


Πηγή: Χ.Τ- http://hlektra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »