Από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου η Πελοπόννησος Expo στην Τρίπολη
Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.... Έτσι, η Πελοπόννησος Expo συνεχίζει και φέτος δυναμικά με κύριο στόχο να προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων.
Φέτος, λοιπόν, η Πελοπόννησος Expo πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου, στις άρτια διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτηρίου ΓΕΑ ΑΕ στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

Καθιερώνεται δε ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από όλη τη χώρα, τη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και την ανάπτυξη νέων επαγγελματικών επαφών με στόχο την εξωστρέφεια, μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων.

Η έκθεση θα εμπλουτιστεί από παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών.

Στην Πελοπόννησο Expo ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί την πελοποννησιακή κουζίνα μέσα από εκδηλώσεις μαγειρικής που θα πραγματοποιηθούν στην ειδική κατασκευή «Παραδοσιακό Παντοπωλείο», το οποίο θα θυμίζει γειτονιά της Πελοποννήσου.

Η θεματολογία εμπλουτίζεται, επίσης, με ειδικά αφιερώματα και εκδηλώσεις για τον τουρισμό και τον αγροδιατροφικό τομέα.

«Εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείτε σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς, τότε σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση Πελοπόννησος Expo, η οποία είναι η καταλληλότερη διοργάνωση για να προβληθείτε.

Τρόφιμα – Ποτά
Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός - Δόμηση
Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
Επισκεφθείτε το www.peloponnisosexpo.gr για να ενημερωθείτε πλήρως για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την AlfaExpo (www.alfaexpo.gr) αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση.
Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές: 16.00- 21.00
Σαββατοκύριακο: 10.00- 21.00.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »