Μετατίθεται ο φιλικός Φιλανθρωπικός αγώνας Κόρινθος 06 – Ένωση Ασπροπύργου
Μετατίθεται ο φιλικός Φιλανθρωπικός αγώνας Κόρινθος 06 – Ένωση Ασπροπύργου...Αναβάλλεται από κοινού της ομάδας μας και της ομάδας του Ασπροπύργου, ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας για σήμερα Τετάρτη 4/9/2019 και μετατίθεται για την επόμενη Τετάρτη 11/9/2019 , ώρα έναρξης 17:30 στο Δημοτικό στάδιο Κορίνθου.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Φάσμα Σωματείο Γονέων Παιδιών Με Αυτισμό & Asperger Κορινθιας και συγκεκριμένα για την δημιουργία του του κέντρου δραστηριοτήτων για παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού στη Κόρινθο. 

Η πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας κ. Δημήτρη Μπινιάρη που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, μας συγκίνησε και μας απέδειξε ότι η Κόρινθος 06 εκτός από πρωταθλήτρια στο γήπεδο είναι και πρωταθλήτρια στην προσφορά!

Οι εργασίες στο κέντρο δραστηριοτήτων παρά τις δυσκολίες έχουν ξεκινήσει χάρις σε χορηγούς, εθελοντές καθώς και την βοήθεια του Ελληνικού Στρατού .
Τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσουμε το Κορινθιακό κοινό αναλυτικά
Ευκαιρία λοιπόν όλοι με την παρουσία μας να βοηθήσουμε έμπρακτα να απολαύσουμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και να στηρίξουμε που θα αντιπροσωπεύει το νομό μας σε εθνική Κατηγορία.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.Πηγή:hlektra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »