Καταπέλτης η τελευταία ανάρτηση του ήρωα ψαρά στο Μάτι (εικόνα)«Ίδια μέρα, ένας χρόνος μετά…». Μνήμες ανέσυρε στις 23 Ιουλίου, ο ήρωας ψαράς Κώστας Αρβανίτης που έσωσε δεκάδες ανθρώπους στο Μάτι ανεβάζοντας στο facebook τις σκέψεις του. Την αποφράδα εκείνη ημέρα είχε γενέθλια....

Ο Κώστας Αρβανίτης άφησε την τελευταία του πνοή στα 70 του χρόνια. Ηταν άρρωστος καιρό, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του στον ΑΝΤ1. Το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς είχε σώσει περίπου 70 ανθρώπους, τους οποίους περισυνέλεξε από τη θάλασσα.

«Δεν έχω μιλήσει πολύ για αυτά που βίωσα εκείνη τη νύχτα αφού δεν μπορούσα καλά καλά να διαχειριστώ τον πόνο, την απελπισία, την συμπαράσταση στους συνανθρώπους τους αλλά και σε ζώα δεσποζόμενα αλλά και αδέσποτα των καμένων ανθρώπων που έβαζα στην βάρκα μου με την οικογένεια μου και τον ναύτη μου» έγραφε.


Η ανάρτηση ήταν καταπέλτης για την προηγούμενη κυβέρνηση, αφού είχες αφήσει σαφείς αιχμές για «πολιτική εκμετάλλευση» της τραγωδίας.

Την ανάρτησή του ο Κώστας Αρβανίτης είχε συνοδεύσει με βίντεο που τραβήχτηκε την νύχτα τη 23ης Ιουλίου μέσα στην βάρκα του στην οποία πολλοί από εκείνους που είχε σώσει από την φονική πυρκαγιά.

Πηγή:politisonline.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »