Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο: Εγκατέστησε ειδικό λογισμικό για να διαγράφει αποδείξεις!


Η φοροδιαφυγή τέχνας κατεργάζεται..... Το… διαπίστωσαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ όταν πήγαν για έλεγχο σε παγωτατζίδικο στη Χερσόνησο Ηρακλείου. Και εκεί βρήκαν πως ο ιδιοκτήτης είχε... επιστρατεύσει την τεχνολογία για να κλέβει την εφορία!...Επί τρεις ώρες οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ μελετούσαν το σύστημα έκδοσηςαποδείξεων στο συγκεκριμένο μαγαζί. Και είδαν με τα… μάτια τους πως ο ιδιοκτήτης «έσβηνε» αποδείξεις και ουσιαστικά έκρυβε εισοδήματα από την εφορία.


Το κλιμάκιο των ελεγκτών διαπίστωσε πως μόνο σε μια μέρα το λογισμικό είχε σβήσει 291 αποδείξεις και εκτιμά ότι το τελευταίο 15νθήμερο είχαν διαγραφεί περισσότερες από 3.000 αποδείξεις.Τι είχε κάνει ο πολυμήχανος ιδιοκτήτης; Είχε εγκαταστήσει ένα ειδικό λογισμικό, που στο τέλος κάθε ημέρας διέγραφε το 80% των αποδείξεων που είχαν εκδοθεί και εμφάνιζε στην εφορία μόνον το 20% από αυτές.


Ο δαιμόνιος ιδιοκτήτης δεν γλίτωσε το 48ωρο λουκέτο στην επιχείρησή του. Και όχι μόνο αυτό. Τώρα, θα ελεγχθεί εξονυχιστικά τόσο για την τρέχουσα χρήση, όσο και για τις χρήσεις των προηγούμενων ετών για το εισόδημα και τον ΦΠΑ που έχει αποκρυφτεί από την εφορία.

Πηγή:newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »