Λουτράκι: Το χτύπησαν και το εγκατέλειψανΜια μικρή ιστορία που είχε αίσιο τέλος. Μια ιστορία που σπάνια εχει αίσιο τέλος καλύτερα αφού τις περισσότερες τα ζώα που περιφέρονται στους δρόμους εχουν τραγική κατάληξη....
Το βράδυ της Πέμπτης 1 Αυγούστου χτυπήθηκε από αμάξι στην λεωφόρο Αθηνών στο Λουτράκι ένα θηλυκό χάσκι.. Το σκυλί δυστυχώς δεν είχε τσιπ όπως ανέφερε μια κυρία η οποία εντόπισε το τραυματισμένο χάσκι. Τα γρήγορα αντανακλαστικά της βοήθησαν στον καλέσει τον κτηνίατρο της πόλης τον κύριο Λέκα, ο οποίος κατέφθασε στο σημείο για να προσφέρει βοήθεια.

Το Atnews επικοινώνησε με τον κτηνίατρο το πρωί της Παρασκευής δωσαμε τα ευσημα στον γιατρό για την άμεση κινητοποίηση προκειμένου να σωθεί η ζωή του σκυλου, και ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Ο γιατρός μας πληροφόρησε οτι δέχτηκε ενα τηλεφώνημα απο κάποιο κύριο φερόμενο ως ιδιοκτήτη του σκύλου πριν απο λίγη ωρα. Πρόκειται για αίσια έκβαση της ιστορίας αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του σκύλου οπως είπαμε να τοποθετηθεί και το ηλεκτρονικό τσιπ ώστε να είναι ποιο εύκολος ο εντοπισμός του εαν και εφόσον .. ξαναχαθεί … !!!

Πηγή: https://atnews.gr/?p=8082

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »