Τρεις βασικές συμβουλές για να χάσετε πιο εύκολα κιλά


Η απώλεια κιλών πρέπει να είναι αποτέλεσμα σωστής διατροφής και άσκησης ενώ υπάρχουν κάποιες...
νήθειες που μπορούν να βοηθήσουν να χάσετε πιο γρήγορα βάρος.

Αν οι σωστές συνήθειες συνδυαστούν με ένα καλό πρόγραμμα διατροφής και ασκήσεων τότε τα κιλά θα φύγουν από πάνω σας πιο εύκολα.

Δείτε παρακάτω τρεις από αυτές τις συνήθειες…

Πιείτε περισσότερο νερό

Ίσως πρόκειται για την πιο σημαντική συμβουλή και με τα μεγαλύτερα αποτελέσματα. Το νερό είναι σημαντικό ούτως ή άλλως στην καθημερινότητα , καθώς βοηθάει και σε άλλα πολλά πράγματα, πέρα από την απώλεια βάρους. Η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα, είναι τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Κοιμηθείτε περισσότερο το βράδυ

Ο κακός ύπνος συνδέεται με έναν βραδύτερο μεταβολισμό. Πέρα από τη υγιεινή διατροφή, πρέπει να κοιμάστε τουλάχιστον ένα οκτάωρο κάθε μέρα.

Αυξήστε τα φρούτα και τα λαχανικά

Σε διάφορες μελέτηες που έχουν γίνει οι ερευνητές ανακάλυψαν, πως όσοι ακολουθούσαν χορτοφαγική διατροφή πλούσια σε προϊόντα ολικής άλεσης, φρούτα, ξηρούς καρπούς και όσπρια, έχασαν περισσότερα κιλά, από άλλους που ακολούθησαν άλλου είδους διατροφή. Οι ερευνητές υπέθεσαν ότι οι συμμετέχοντες που απείχαν από τα ζωικά προϊόντα έχασαν σημαντικά περισσότερα κιλά, δεδομένου ότι τα φυτικά τρόφιμα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες φυτικές ίνες, αλλά και αργούς προς αφομοίωση σύνθετους υδατάνθρακες.

baby.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »