Με τη δέουσα λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια και φέτος το Σοφικό εόρτασε την Αγία Τριάδα.(ΕΙΚΟΝΕΣ)
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια το Σοφικό εόρτασε την Αγία Τριάδα για άλλη μια χρονιά. Στην κεντρική εκκλησία του χωριού, τελέστηκε ο Μέγας Εσπερεινός ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας με τη συμμετοχή πλήθος προσκυνητών. Την εικόνα συνόδευσαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφικού ντυμένοι με παραδοσιακές στολές αλλά και η φιλαρμονική του ΚΕΠΑΠ Κορίνθου.
Εντυπωσιακός ήταν για άλλη μια χρονιά ο παραδοσιακός μπουφές με τοπικά προιόντα,ποτά και αναψυκτικά που παρέθεσε ο σύλλογος γυναικών Λέλα Ιατρίδη στους προσκυνητές μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή όλων των τοπικών Συλλόγων του Σοφικού: Του Συλλόγου Γυναικών Σολυγείας, του Πολιτιστικού Συλλόγου, του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού καθώς και της Εθελοντικής ομάδας πυροπροστασίας.Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και αποτελούν για όλους μας λαμπρό παράδειγμα θέλησης και ανιδιοτελούς προσφοράς.
Παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρίστος Δήμας ,ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος,οι πολιτευτές του Νομού,οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κορινθίων και οι τοπικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Σοφικού.


Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και προκοπή.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »