Το ευχαριστήριο μήνυμα του Σταύρου Κεφάλα στους δημότες της Κορίνθου για την εκλογή του

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του...
Με την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσοι με στήριξαν τόσο σε ψυχολογικο επίπεδό όσο και στην πραξη, βοηθωντας με να έχω για μια ακόμα τετραετία βήμα στο Δημοτικό Συμβουλιο της πόλης μας....

Η σταση της γυναίκας μου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δυναμικά στο πλάι μου και των δύο μου κοριτσιών που πίστευαν σε μένα από την αρχή αποτελεί για εμένα σταθερα κινητήριο δύναμη. Δε θα ξεχάσω όμως τη πολύ μεγάλη συμβολή ορισμένων συγγενών και πολλων φίλων χάρη στους οποίους η συμμετοχή μου στη τέταρτη κατά σειρά εκλογική αναμέτρηση απέκτησε σημασία και στέφθηκε με επιτυχία.

Δεσμεύομαι προσωπικά να υπηρετήσω με υπευθυνότητα το Δήμο μας, τοποθετώντας στην άκρη τις όποιες παραταξιακες διαφορές, και να συνδράμω στην αναβάθμιση του από όποια θέση κι αν έχω στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, το οποίο σε κάθε περίπτωση οφείλει να είναι ταυτόσημο με το όνομα του συνδυασμού του《Συμμαχία Πολιτών》.

Σταύρος Κεφάλας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »