Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας «Corinth Exposed Photography Festival» στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο (εικόνες)Συνεχίζεται μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις φωτογραφίας, το «Corinth Exposed Photography Festival». Το φεστιβάλ έχει την τιμή να φιλοξενεί την Ρέα Παπαδοπούλου και την φωτογραφική της δουλειά με τίτλο «Η Λίμνη Που Δεν Βλέπεις»....Διάρκεια: 08/05/2019 – 18/05/2019

Χώρος έκθεσης: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου (στον Ισθμό της Κορίνθου στην είσοδο Λουτρακίου)
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή, 9,00 – 15,00 (οι απογευματινές ώρες θα ανακοινωθούν προσεχώς)
Διοργάνωση: Corinth Exposed Photography Festival, Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών.
Η λίμνη που δεν βλέπεις

Ρέα ΠαπαδοπούλουΑρχιτέκτονας και φωτογράφος, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Έχει δουλέψει σε μακροχρόνια φωτογραφικά θέματα εξετάζοντας κυρίως περιβαλλοντικά, κοινωνικά και αστικά ζητήματα.Τα φωτογραφικά της έργα έχουν επιλεγεί και παρουσιαστεί σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ όπως το 2019 η σειρά ‘Dark Tree’ στο Festival Fotografico Europeo στην Ιταλία, το 2018 ‘Η Λίμνη Που Δεν Βλέπεις’, επιλέχθηκε για την έκθεση Photo European Network (PHEN) στο Φεστιβάλ Φωτομετρίας στα Γιάννενα, τo 2017 το Dark Tree ήταν finalist project στα Discovery Awards του Encontros Da Imagem, Braga Πορτογαλία, το 2015 ‘H Χάλκη΄ & ‘Tα κορίτσια Κοιμούνται Επάνω’ στη Φωτομετρία. Έχει συμμετέχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ενώ έργα της έχουν συμπεριληφθεί σε έντυπες & ψηφιακές εκδόσεις.

Επίσης σας παρουσιάζουμε στιγμές από το Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα των εγκαινίων του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας Corinth Exposed Photography Festival στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου οι Encounters συμμετείχαν με είκοσι έργα συνολικά, δίπλα στο «Threshοld» του Corinthian Photography Club και τους μαθητές του τμήματος Φωτογραφίας των Global ARTS Studios, ενώ στον ίδιο χώρο στον πρώτο όροφο λειτουργεί η έκθεση της Ρέας Παπαδοπούλου «Η λίμνη που δεν βλέπεις».
Τέλος παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής των Βραβείων για το διεθνές διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας που έλαβε χώρα στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.
Πηγή:hlektra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »