Μήνυμα εκλογικής νίκης στην παρουσίαση του συνδυασμού «Κίνηση Νέων» στο Σοφικό (εικόνες)


Σε κλίμα ενθουσιασμού και με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 19/5/2019 στο Σοφικό η παρουσίαση του συνδυασμού «Κίνηση Νέων»....

Στην εκδήλωση, που μετατράπηκε σε παράσταση νίκης, η Κίνηση Νέων ανέπτυξε παράλληλα τις θέσεις και τις προτάσεις που συνδιαμόρφωσαν με τους δημότες, για το Σοφικό του σήμερα και του αύριο.

 Ο εμπνευστής της πρωτοβουλίας Χρήστος Μάρκελλος ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας από καρδιάς το κόσμο για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την παρουσία του σημειώνοντας :«Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη σημερινή σας παρουσία. Μας συγκινεί, μας τιμά, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. 
Να συνεχίσουμε τη ΝΙΚΗΦΟΡΑ πορεία που χαράξαμε εδώ και μήνες, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σας .Με γνώμονα και «φάρο» την αγάπη για το τόπο μας», τόνισε ο κ. Μάρκελλος ο οποίος επισήμανε πως η αυριανή διοίκηση δεν θα είναι «ενός ανδρός αρχή» καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Σε αυτό το Σήμερα και σε αυτό το Αύριο σας θέλουμε δίπλα μας, συμπαραστάτες, αρωγούς....πλάι- πλάι, χέρι –χέρι».

 Συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση προκάλεσε η αναφορά του σε όλους τους Προέδρους του Σοφικού και τους τελευταίους δήμαρχους της Σολυγείας, αλλά κυρίως η αναφορά του για τους ήρωες που καταγόταν από το Σοφικό και τους επιφανείς Σοφικίτες του χθές και του σήμερα.

 Ιδιαίτερη εντύπωση και θετικές αναφορές προκάλεσε το πρόγραμμα και οι θέσεις της «Κίνησης Νέων» καθώς ενσωμάτωνε προβληματισμούς και ιδέες των κατοίκων, μια διαδικασία πρωτόγνωρη για την περιοχή μας. Ταυτόχρονα λειτουργούσε ως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που αφενός απαντούσε στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων αλλά και ενσωμάτωνε ιδέες για την πολιτιστική, τουριστική ανάπτυξη του τόπου. Όπως εξάλλου τόνισε ο Χρήστος Μάρκελλος στόχος είναι να υπάρξουν «οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας , για τη δημιουργία προοπτικής και πραγματικής ελπίδας για εμάς και πολύ περισσότερο για τα παιδιά μας» 


Κλείνοντας την ομιλία του ο Χρήστος Μαρκελλος αφού εξέφρασε την βεβαιότητά του για την ενότητα των Σοφικιτών την επόμενη μέρα των εκλογών σημειώνοντας πως «μοναδικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα» διατράνωσε την ακλόνητη πίστη του πως «Όλοι εμείς, με όχημα τη στήριξη σας ,την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη σας, την αλήθεια και πάνω απ’ όλα το συμφέρον του ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »