Έρχεται ξανά το World Party χωρίς τον Μαυρίδη; Αφήνει τα ριάλιτι ο Σάκης Τανιμανίδης!Ο Σάκης Τανιμανίδης που συνέβαλε με την παρουσία του μέσα από το Survivor 1 στην «εκτόξευση» του ΣΚΑΪ βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για το πώς θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους, αφού το σενάριο να αποχωρήσει είναι σχεδόν απίθανο....


Ωστόσο, αυτό που ακούγεται εδώ και καιρό είναι πως ο Σάκης Τανιμανίδης κουράστηκε με τα ριάλιτι και θέλει να συνεχίσει σε διαφορετικό πρότζεκτ την πορεία του στον ΣΚΑΪ. 

Τέλος τα ριάλιτι για τον Τανιμανίδη 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του Σάκη, θέλει να απεμπλακεί από προγράμματα τύπου ριάλιτι ή talent shows. Ειδικά όσων τα δικαιώματα έχει ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός. 

Πρόθεση του γνωστού παρουσιαστή είναι να κάνει ξανά κάτι που αγαπά ιδιαίτερα. Κάτι που στο παρελθόν του έφερε τεράστια επιτυχία: Τα ταξίδια ανά τον κόσμο! Επιστρέφει το World Party χωρίς τον Μαυρίδη; Σύμφωνα με τη «Real», ο Σάκης θα καταθέσει δικές του προτάσεις στους ιθύνοντες του σταθμού και μέσα σε αυτές βρίσκεται και η αναβίωση του «World Party». 

Άλλωστε, πρόκειται για μια εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής του Survivor έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής, κάτι που λύνει τα χέρια του ΣΚΑΪ. Το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του στο νέο αυτό ξεκίνημα, δεν είναι ακόμα σίγουρο. Με τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο συνεργάζονταν στον Alpha, οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, όποτε μάλλον δεν θα ενταχθεί στην επιστροφή της αγαπημένης εκπομπής. 

Θα ρίξει «Μπόμπα»! 

Για το comeback της ταξιδιωτικής του εκπομπής ο Σάκης έχει βρει το ιδανικό τηλεοπτικό ταίρι. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη σύντροφό του και στη ζωή, Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία έτσι κι αλλιώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και στην προσωπική τους ζωή! Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του πρόκειται να ζήσουν το δικό τους World Party. Πιθανότατα από τη νέα σεζόν και εκτός απροόπτου, στην τηλεοπτική στέγη που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια τον Πόντιο παρουσιαστή.

 Πηγή:TheCaller.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »