ΝΔ για Novartis: Σκευωρία μιας κυβέρνησης που «έχει τα σκάνδαλα στο… πετσί-της»


"Το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους» αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων"... τονίζει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για τη Novartis, που θέτει στο αρχείο την έρευνα για 4 πολιτικούς, ζητεί άρση ασυλίας για τον Α. Λοβέρδο και αφήνει ανοιχτή την υπόθεση για άλλους 5.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, «το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis, εξυπηρετώντας έτσι τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου. Σκοπιμότητες τις οποίες άλλωστε είχαν προαναγγείλει τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της κυβέρνησης».

Σύμφωνα με την ΝΔ, «το γεγονός, ωστόσο, ότι η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο τις δήθεν κατηγορίες, εκθέτει με πρωτοφανή τρόπο τους κυβερνητικούς σκευωρούς. Ας γνωρίζουν ότι θα απολογηθούν, καθώς εξακολουθούν να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων».


Καταλήγοντας, η ανακοίνωση υπογραμμίζει πως «όλοι οι πολίτες, άλλωστε, έχουν πια καταλάβει το φιάσκο της Novartis και τη σκευωρία που πήγε να στήσει μια κυβέρνηση η οποία έχει τα σκάνδαλα στο… πετσί-της».

Liberal.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »