«Σκληρός» ο δολοφόνος του Μακρή, δεν μιλάει στους αστυνομικούς - Πώς προδόθηκε από μία απόδειξηΣκληρό πρόσωπο επιδεικνύει ο Βούλγαρος, φερόμενος ως δολοφόνος του Γιάννη Μακρή, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη...

Ο Βούλγαρος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, δεν μιλάει στους αστυνομικούς και πιθανολογείται ότι παρόμοια τακτική θα ακολουθήσει και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, δηλαδή θα «κρατήσει το στόμα του κλειστό».

Οι αστυνομικοί, που τον είχαν στο στόχαστρο, στον συνέδεσαν με τη δολοφονία Μακρή από μία απόδειξη ρούχων.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος πριν τη δολοφονία είχε αγοράσει ρούχα, τα οποία φόραγε τη στιγμή της εκτέλεσης.

Μετά την δολοφονία επέστρεψε στη Βουλγαρία με τον συνεργό του, ωστόσο πριν από 2 εβδομάδες γύρισε ξανά στην Ελλάδα και διέμενε σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στα ίχνη του δεν μπορούσαν να τον συνδέσουν με τη δολοφονία και περίμεναν κάποιο στοιχείο, ενώ θεωρούσαν ότι πιθανότατα βρίσκεται στη χώρα για να εκπληρώσει κι άλλο συμβόλαιο θανάτου.

Όταν διαπίστωσαν ότι έκανε τις ίδιες κινήσεις με αυτές που προηγήθηκαν της πρώτης δολοφονίας, δηλαδή αγόρασε νέα ρούχα, έκαναν την κίνησή τους.

Τον συνέλαβαν για δευτερεύοντα αδικήματα όπως παράνομη είσοδο στη χώρα και οπλοκατοχή, και τον υπέβαλαν σε πολύωρη ανάκριση.

Ωστόσο στοιχεία που τον συνέδεσαν άρρηκτα με την εκτέλεση προέκυψαν όταν βρέθηκε στο δωμάτιό του απόδειξη αγοράς ρούχων και συγκεκριμένα αυτών που φόραγε όταν πυροβόλησε τον Γιάννη Μακρή.

Πηγή:topontiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Previous
Next Post »